Противопожарни Врати

Противопожарни Врати

Противопожарни Врати

Единична врата EI2 60 - EI2 120

UNIFORM пожароопасната врата се доставя сглобена и обратима за инсталиране вдясно или ляво, сертифицирана по новия европейски стандарт EN 1634-1 / Указ от 21 юни 2004 г. и одобрена от Министерството на вътрешните работи, състояща се от:

    Корпус от двойна поцинкована стоманена ламарина с дебелина 0,8 мм, с ядро ​​с висока плътност от слоеве от минерална вата, редуващи се със специална противопожарна смес, с обща дебелина на листа 60 мм, с проекция за припокриване на рамката от 4 страни.
    Ъглова рамка от 4 страни, изработена от поцинкована ламарина с дебелина 1,5 мм, с огъваеми скоби за фиксиране с помощта на хоросан. Рама, пробита за монтиране на врати с винтове за разширение, тип Würth 0910 110 112 = Ø 10 x 112 мм (по желание) или за монтаж на под рамката (опция, виж описанието по-долу). Скрито нарязване за намаляване, след избор на посоката на отваряне, на една от късите страни на рамката към долния инсталационен разделител. Два винта закрепват дистанционера за отстраняване след инсталирането. Инсталирането също е възможно и разрешено с праг, без да се намалява или премахва долната част на рамката.
    Обратимо заключване с отвор за цилиндър.
    Огнеупорни стоманени болтове в листови ръбове и полиамидни ударни кутии, поставени в рамката на пантовата страна на вратата.
    Челна предпазна дръжка със стоманена сърцевина и плочи, розетки, патентован модел ключ за място с пластмасова вложка за отвор на цилиндър, доставен в кутия, съдържащ също така 9 x 9 квадратни стълба, телескопични винтове, разделители, щифтове и шестограмен ключ за регулиране на вратата. Център на дръжката на 1128 мм от завършеното ниво на пода за врати със стандартна височина 2150 мм и на 1078 мм от завършено ниво на пода за врати със стандартна височина 2050 мм.

1 шарнирна панта за самозатваряне с регулируем щифт за затягане.
1 лагерна панта, оборудвана с 2 сачмени лагера, регулируема по височина, използвайки шайби, закрепени в шарнирната шарнирна част на шарнира, докато повдига листа с лост.
Укрепване на плочите вътре в крилото на вратата за закрепване на аварийните дръжки и отваряне на вратата.
Термоекспресов черен уплътнител, ширина 28 мм, вкаран в подходяща кухина от четирите страни на рамката, който трябва да бъде пробит отвън през отворите в рамката, ако се монтира с винтове за разширение или на под рамката.
Маркировка за съответствие на метала, поставена на ръба на крилото на вратата.
Завършване на врата с полу-блестящ релефен лак, стандартен тон RAL 7004.
Произведени са само в стандартните размери, посочени в този каталог.
Приблизително тегло на вратите: EI2 60 - 35 кг / м2 отвор за стена и EI2 120 - 120 кг / м2 за отваряне на стена.
Врата се доставя на дървени палети със стикер за данни върху външната страна на рамката и ръководство за монтаж, употреба и поддръжка под найлоновата обвивка. Също така е предоставено едно копие на декларацията за одобрение и съответствие.
Допълнителни принадлежности като гумено уплътнение, цилиндър, аварийни прегради, врата за отваряне на врата и други при поискване.

Няма добавени продукти в тази категория.